Terwijl wij een weekje weg waren op vakantie zijn de werken begonnen. We konden wel alles volgen door foto’s die werden gemaakt.

Ondertussen ligt de fundering er, die moet nu uitharden voor ze verder kunnen werken. Ook is de regenwaterput in de tuin aangelegd samen met de infiltratieput. De regenwaterput wordt aangesloten op de wc’s in huis en het buitenkraantje. Van de filtratieput wisten we eerst niet waarvoor deze was, na wat opzoekwerk blijkt deze in te staan om het overtollige regenwater terug in de grond te brengen.
Toen we vrijdag terug kwamen konden we nog zien hoe ze de septische tank plaatsten.

De bouwwerken zijn gestart!

Binnenkort hebben we ook een afspraak met Bostoen over de inrichting van ons huis. Dit houdt verschillende dingen in zoals tegels, de badkamer, de deuren, de verlichting, schakelaars en de stopcontacten. Dus afgelopen zondag was een middagje van geteken en gereken. Na vier uur mentaal door het huis gelopen te hebben, denken we dat we alles hebben geplaatst zoals wij het willen hebben. Tijdens de afspraak zullen er vast nog dingen veranderd moeten worden, maar nu zijn we toch voorbereid. Dit werd ons namelijk aanbevolen door een toekomstige buurman. Blijkbaar moeten we alles snel beslissen. Maar we zijn over veel dingen het al eens dus dit zal wel lukken.