We hebben besloten om de keuken te bestellen bij Dovy. Zij hadden reeds van de eerste keer al een plan voor onze keuken, maar dit werd nog een beetje aangepast een paar weken geleden. Gisteren hadden we weer een afspraak en na nog een paar kleine aanpassingen hebben we onze droomkeuken gerealiseerd. Ik kijk er al naar uit om er in te kunnen kokkerellen.

Dit was niet de goedkoopste offerte, maar we kiezen voor kwaliteit. De keuken staat centraal in de woning en mag wel net dat ietsje meer hebben. Aangezien er geen voorschot moet betaald worden en we nog alles kunnen aanpassen naar wens, hebben we beslist om nu reeds te tekenen en zo de prijs vast te leggen.

Een beetje uitleg hoe onze droomkeuken eruit gaat zien. Het heeft een U-vorm, waarbij we een stuk eiland hebben gecreëerd. Dit open stuk staat gericht op onze woon- en eetkamer. Er zijn veel kasten voorzien, maar doordat we in de rest van de woon- en eetkamer niet veel plaats hebben zullen deze zeker snel allemaal benut zijn.

Onze droomkeuken