Wandeling Hoge Kempen, Pietersheim Besssemer blauwe route (7.4km)

In het Nationaal Park ‘Hoge Kempen’, in Belgisch Limburg zijn meer dan 350km wandelroutes uitgestippeld. Wij kozen onder andere voor de lus van 8.8km die vertrekt in Roelen. De wandelingen zijn goed uitgepijlt (in beide richtingen), wij volgen de blauwe ruitjes, en starten op ‘instapplaats Bessemer’ (kruispunt Bessemerstraat Gijzenveldstraat, Zutendaal). De wandeling begint in de bebouwde wereld, maar al snel wandel je door de mooie bossen. Een groot stuk van de wandeling gaat langs en door heidevelden.

Er zijn verschillende wandelkaarten beschikbaar, maar met de overzichtskaart van het volledige Nationaal Park heb je zeker genoeg. De kaart kost € 8 en is te koop bij elke toegangspoort van het Nationaal park.

  • Vertrekpunt: kruispunt Bessemerstraat Gijzenveldstraat (kaart)
  • Blauwe ruitjes (lus van 7.4km). (site).

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.