SuikerGilde 19

Start of the future

Isolatiechape

Afgelopen woensdag werd op de verdieping een laag isolatiechape gegoten. Dit is een laag chape met polystyreen (isomo) korreltjes erin. Op deze laag komt nog een laag chape. In de badkamer komt er eerst nog de vloerverwarming.

2 reacties

 1. Peter Vercammen

  Hallo Tim,

  Op de slaapkamers nemen jullie geen vloerverwarming dan? Of bedoel je dat de buizen van de vloerverwarming daar reeds lagen?

  mvg,
  Peter

  • Tim

   Klopt, er is geen verwarming voorzien op de slaapkamers. Dat is blijkbaar gebruikelijk bij dit soort woningen. Op de slaapkamer mag het toch steeds enkele graden frisser zijn, dan in de leefruimte en de badkamer.

   In de oorspronkelijke plannen was er geen vloerverwarming voorzien, maar wel klassieke radiotoren. Ook toen waren er geen radiatoren voorzien op de slaapkamers. We hebben nadien wel beslist op vloerverwarming te nemen ipv radiatoren. Zo spaar je ruimte uit, en de warmte is ook aangenamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 SuikerGilde 19

Hosted by SoHosted.com

Theme based on Hemingway by Anders Noren

Powered by Wordpress 6.4.3Boven ↑