Na de pro’s en de contra’s op te schrijven van de mogelijkheden hebben we uiteindelijk gekozen voor passief met bijverwarming met gas. Wel kiezen we ervoor om vloerverwarming te nemen beneden want zelf vinden we dat er weinig plaats is voor radiatoren aan de muren. Maar we zijn heel blij dat we besloten hebben en kunnen niet wachten om al in ons huisje te kunnen wonen.

We kregen bij Bostoen ondertussen al een rondleiding in de mogelijke badkamers waar we uit kunnen kiezen en hebben al een beetje kunnen kijken naar de tegels en deuren die mogelijk zijn zonder meerprijs. We hebben wel door dat we toch nog best goed dezelfde smaak hebben qua kleuren en dergelijke, dus dat wordt geen probleem.

We besloten ook om de keuken niet via Bostoen te regelen, maar om dit te doen via een bedrijf van buitenaf. Hierover zullen we een aparte pagina maken, want ook hier zijn een heleboel keuzes die gemaakt moeten worden.