Werken busplein Zelzate: Week 32 : busplein klaar voor gebruik

Ondanks het bouwverlof en de hittegolf van de afgelopen weken, zijn de werken goed gevorderd. De betonverharding is overal gegoten en afgewerkt, de perrons zijn betegeld en de bushokjes zijn geplaatst. De bushokjes zijn volledig uit metaal opgebouwd, waardoor ze een stuk minder invloed zullen ondervinden van vandalenstreken. De Westkade is ook grotendeels afgewerkt. De funderingen voor het kantoortje van de buschauffeurs zijn nu ook goed zichtbaar. De parking voor auto’s is ook bijna klaar, hier ontbreken alleen nog de belijningen.

Komende week wordt het busplein in gebruik genomen. De tijdelijke haltes op de parking naast het gemeentehuis worden dan ook afgebroken. Het autoverkeer zal nog niet over de nieuwe Westkade kunnen rijden.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Rosita de Regt

    Gewoonweg prachtig. Onherkenbaar❤❤❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.