Vrachtwagen belandt in de middenberm op de E34 in Zelzate

Woensdagmorgen omstreeks 9u belandde er een vrachtwagen in de middenberm op de E34 richting kust ter hoogte van Zelzate, vlak voor de tunnel. Er werden enkele betonblokken geramd en de brandstoftank van de vrachtwagen sloeg lek. Het ongeval werd veroorzaakt door een klapband.

De brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan vrij te maken en de gelekte brandstof op te ruimen. In beide richtingen was de linkerrijstrook afgesloten voor de opruimwerken. Vooral in de richting van de kust zorgde dat voor de nodige file. Tegen de middag was de rijbaan terug vrij en lostte de file al snel op.

De chauffeur werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.