Ongeval met vrachtwagens E34 Stekene

Woensdagvoormiddag omstreeks 8u30 reed een Nederlandse vrachtwagen achterin op een file op de E34 richting kust te Stekene. De chauffeur zat gekneld in zijn voertuig en werd door de brandweer van Zone Waasland bevrijd. De MUG-helikopter uit Brugge kwam eveneens te plaatse. Het slachtoffer werd met de ambulance, onder begeleiding van de urgentiearts, afgevoerd naar het UZ Gent. De MUG-helikopter pikte daar de arts en verpleger opnieuw op. De bestuurder raakte zwaargewond.

De rijbaan was tijdens de reddingswerken een uur volledig afgesloten, nadien kon het verkeer opnieuw over 1 rijstrook passeren. Er stond een lange file van voor Beveren. Het duurde tot na de middag voordat de rijbaan opnieuw vrij was.

De aangereden vrachtwagen werd meer dat 50m verder geduwd door de aanrijding. De file ontstond door een eerder ongeval, ook al met een vrachtwagen, even verderop. Daar werd een bestuurder onwel en kwam in de berm terecht.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.