Werken kruispunt R4-N449 Cosmos te Zelzate, week 39

Sinds vorig weekend is men begonnen met de 3de fase van de werken. De op- en afrit van de E34 wordt volledig heraangelegd. Reeds op zondag werd de bestaande rijbaan opgebroken en dat zorgde voor wat geluidshinder voor de omwonenden. Momenteel is op het volledige stuk de weg uitgebroken en is reeds de onderlaag in steengruis aangebracht.
Ook op de R4, ter hoogte van Arcelor Mittal word de rijbaan heraangelegd, ook daar is men bezig met het uitbreken van de bestaande rijbaan, maar hier is men nog niet zo ver gevorderd. De rijbaan is losgetrild, maar nog niet volledig uitgebroken.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.