Werken kruispunt Cosmos (R4-N449) in Zelzate: fase 3

Informatiebord werken Cosmos ZelzateDe werken zijn nu 10 maanden bezig. De grootste werken zijn gebeurd, maar dat wil niet zeggen dat de verkeershinder voorbij is. Tijdens de 3de fase wordt er op 2 plaatsen gewerkt. De rijbaan ter hoogte van het kruispunt met Arcelor Mittal wordt onder handen genomen. Ook nog het resterende deel van de op- en afrit van de E34 wordt volledig vernieuwd.

Het verkeer kan de nieuwe rotonde volledig gebruiken. Er is wel nog hinder op de R4 ter hoogte van het kruispunt met Arcelor Mittal, waar het verkeer over 1 rijvak moet. Arcelor Mittal blijft wel steeds bereikbaar tijdens de werken.

Het industriepark Rosteyne is enkel bereikbaar via de R4. Het stuk van de op- en afrit tussen de E34 en het industriepark is afgesloten. Het verkeer van en naar de E34 moet grotendeels de bestaande omleidingen van fase 2 volgen: Het verkeer dat de van de R4 de E34 richting Antwerpen op wil moet eerst de E34 richting Knokke nemen, door de tunnel, afrit Zelzate-West nemen, en keren aan het kruispunt met de Assenedesesteenweg, om zo terug de E34 op te rijden richting Antwerpen. Het verkeer dat vanuit Knokke komt en de R4 op wil moet eveneens afrit Zelzate-West nemen, en via Zelzate brug de R4 volgen. De 3de fase duurt tot eind mei 2014. Nadien zijn de werken volledig afgelopen.

Bron: wegenenverkeer.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.