Kerstboomverbranding Sint-Stevenstraat Zelzate

Deze avond organiseerde ’t FortComité uit de Sint-Stevenstraat in Zelzate voor de eerste keer een kerstboomverbranding. De Zelzaatse brandweer was met een beperkte ploeg standby. Iets na 19 uur probeerde men de stapel bomen in brand te steken. Echter door de vrieskou (-5° C) en het windstille weer vatten de kerstbomen nauwelijks vuur. Enkele jerrycannen benzine konden ook niet helpen, met een gasbrander kwam er al wat meer schot in de zaak. Jammer voor de vele tientallen aanwezige mensen en de organisatoren. Hopelijk is de volgende editie meer geslaagd. Lichtjes uitgerookt en verkleumd maakte FotoTim toch enkele foto’s.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.