Ongeval Leegstraat Zelzate

Op 25 december (kerstdag) gebeurde er een ongeval met vluchtmisdrijf in de Leegstraat te Zelzate. Rond 13:30 kwam een wagen in botsing met een boompje. Enkele buurtbewoners kwamen vrijwel meteen kijken wat er gebeurde, maar de bestuurder vluchte meteen weg. Een patrouille van de politizone Puyenbroeck kwam terplaatse en deed de nodige vastellingen. Volgens buurtbewoners betrof het een blauwe peugeot met een recente nummerplaat (eerst cijfers dan letters). Een buurtbewoner had een deel van de nummerplaat kunnen noteren en op die manier probeert de politie de wagen op te sporen.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.