Auto knalt tegen boom: drie doden.

Drie inzittenden van een auto zijn in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen, nadat het voertuig tegen een boom botste in Zelzate. Het ongeval werd veroorzaakt door het gladde wegdek gecombineerd met onoplettendheid en waarschijnlijk hoge snelheid. Dat blijkt uit het onderzoek van een verkeersdeskundige van het Gentse parket.

Het ongeval gebeurde op de Gebroeders Naudtslaan naast de John Kennedylaan in Zelzate. De auto reed in een bocht rechtdoor en belandde met hoge snelheid tegen een boom langs de kant van de weg. Drie van de vijf inzittenden kwamen om het leven. Het gaat om mannen met de Poolse nationaliteit. Het gaat om de 24-jarige bestuurder en twee passagiers van 26 en 37 jaar oud. Een vierde man, 30 jaar oud, raakte zwaargewond. Het gaat om bouwvakkers die ingeschreven waren in Wachtebeke en Zelzate. De vijfde inzittende, een vrouw van 23, raakte lichtgewond.

Volgens de verkeersdeskundige werd het ongeval veroorzaakt door het gladde wegdek gecombineerd met onoplettendheid en waarschijnlijk hoge snelheid. Het parket onderzoekt nog of de bestuurder onder invloed verkeerde van alcohol. (belga/vsv)

Bron: hln.be

 

Foto © deredactie.be

Foto © deredactie.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.