Ongeval met takelwagen en lijnbus te Zelzate

Vrijdagavond omstreeks 17:30 gebeurde er een ongeval met een takelwagen en een bus van De Lijn op de Assenedesteenweg te Zelzate. De rijweg was volledig afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Denderdreve. Brandweer Zelzate kwam ter plaatse als ook enkele ploegen van politiezone Puyenbroeck. De bus was afkomstig uit Eeklo (lijn 96) en had een tiental passagiers aan boord. Vier personen werden lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De takelwagen van de firma De Groote werd getakeld door een takelwagen van de dezelfde firma. De weg was afgesloten tot 19 uur.

 

Jammer genoeg geen foto’s wegens de hevige regen.

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.