Flikkendag 2008 Gent

Zondag 28 september was het een prachtige dag in de Gentse binnenstad. Voor de 10de en laatste keer veranderde Gent in een hulpdienstenstad. Zowat alle hulpdiensten waren aanwezig, ook verschillende delegaties uit het buitenland (Nederland, Frankrijk). De acteurs van de serie werden in een parade door de stad gereden. Nadien was er een optreden met tal van acteurs uit flikken. Een Seaking helikopter kwam overvliegen, talloze demo’s van brandweer, politie, douane, defensie,… lokten 135000 mensen naar Gent. Jammer genoeg komt er geen 11 editie, de succesvolle televisiereeks houdt het voor bekeken. Bekende flik Steven De Smet kondigde wel aan dat er volgend jaar een grote party in de plaats komt, dat belooft…

FotoTim was terug van de partij een maakte de volgende foto’s.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.