Uitzonderlijk vervoer blokkeert R4

Woensdagmorgen omstreeks 5 uur viel een uitzonderlijk vervoer stil midden op het kruispunt van de R4 en de afrit van de E34 in Zelzate-Oost. De combinatie van 35m lang kwam door een technisch defect aan de stuurinrichting tot stilstand. De rijbaan was volledig verspert door het gevaarte en de hele voormiddag stonden er lange files in en rond Zelzate. Al het verkeer werd omgeleid via Zelzate tunnel. Omstreeks 11u konden monteurs er voor zorgen dat de vrachtwagen zich op eigen kracht kon verplaatsen naar de pechstrook.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.