Uitslaande schuurbrand te Bassevelde

Maandag 30 december 2019 omstreeks 17u brak er een uitslaande brand uit in een loods in de Blokmeersstraat te Bassevelde. Volgens getuigen waren er ook enkele knallen te horen. De brandweer kwam massaal te plaatse. Tankwagens reden af en aan om genoeg bluswater ter plaatse te krijgen. De schuur was gevuld met hooi en stro, en er stonden ook enkele landbouwmachines. De schuur en inhoud ervan moeten als verloren beschouwd worden. Er vielen geen gewonden. De brandweer zal nog geruime tijd moeten nablussen.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.