Werken kruispunt Cosmos (R4-N449) in Zelzate: fase 2

Informatiebord werken Cosmos ZelzateNa 4 maand werken is de eerste fase van de werken afgerond. Komende week start de tweede fase. Tijdens deze fase wordt het verkeer langs het het reeds aangelegde gedeelte omgeleid. Deze fase duurt tot februari 2014.

cosmos_kaart_f2

© Agentschap Wegen en Verkeer

Voor het doorgaand verkeer van Zelzate naar Gent, en omgekeerd veranderd er niets.
Verkeer dat van Gent komt, zal de nieuwe afrit richting Wachtebeke kunnen gebruiken. De oprit vanuit Wachtebeke kan nog niet gebruikt worden.
Verkeer dat vanop de R4 richting het industriepark Rosteyne wil rijden, moet de E34 nemen richting Knokke, afrit Zelzate-West nemen, omkeren aan het kruispunt met de Asseneedsesteenweg, vervolgens de E34 richting Antwerpen nemen, om tot slot de afrit Zelzate-Oost te nemen.n Ter hoogte van het kruispunt met de Asseneedsesteenweg komt er een omkeerpunt, zoals dat nu bestaat aan de R4/Rijkswachtlaan. Deze omleiding is goed voor 10km. Eventueel kan ook via Zelzate brug gereden worden.
Verkeer dat vanuit Rosteyne komt en richting Zelzate, Knokke of Gent wil, moet nog een grotere omleiding volgen. Het moet de E34 oprijden richting Antwerpen, keren terhoogte van het complex in Moerbeke, en dan in Zelzate terug de afrit nemen. Goed voor 21km omleiding. Er wordt de komende dagen nog overleg gepleegd om te bekijken of er een betere oplossing mogelijk is via een kleine weg, in het verlengde van de Wachtebekestraat.

Foto's © FotoTim.be

Bron: wegenenverkeer.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.