Weinig volk op schaatsvijver in domein Puyenbroeck te Wachtebeke, vijver ontruimd.

Zaterdag 19/01/2013 kon er voor het eerst dit jaar geschaatst worden in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Het was de enige plaats in Vlaanderen waar dit toegelaten was. Het betreft de vijver in het bloemenpark, die slechts 30cm diep is. In de voormiddag was er amper volk op de vijver. Na de middag was het drukker. Reeds in de voormiddag ontstonden er enkele wakke plekken in het ijs (zie foto’s). In de vooravond werd beslist om de vijver te ontruimen wegens niet veilig genoeg, een tegenvaller voor enkele tientallen aanwezigen.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.