Verkeersongeval R4 Zelzate

Dinsdagmorgen 19 oktober 2010 omstreeks 7:30u gebeurde er een ongeval ter hoogte van het kruispunt van de R4 met de Gebroeders Naudtslaan in Zelzate. Een personenwagen die in de richting van Nederland reed, verloor de controle over het stuur en knalde tegen een verkeerslicht. De Zelzaatse brandweer kwam ter plaatse om een slachtoffer te bevrijden, hij werd in levensgevaar naar een Gents ziekenhuis gebracht. Op het moment van het ongeluk regende het hevig. De rijweg richting Nederland was nog tot na 10:00u afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer kan passeren via de afrit. Ook in de richting van Gent was er lichte hinder.

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.