Ongeval met autobrand E34 Zelzate

Zondagmorgen 19 juli gebeurde er een zwaar ongeval op de E34 autosnelweg in Zelzate. Een wagen die in de richting van de kust reed verloor de controle over het stuur, net bij het verlaten van de Zelzate tunnel. De wagen knalde tegen enkele betonnen blokken in de middenberm. Door de klap vatte de wagen vuur en brandde volledig uit. Één persoon werd in kritieke toestand weggevoerd met zware brandwonden. De brandweer van Zelzate en Assenede kwamen ter plaatse. Op hetzelfde moment was brandweer Zelzate ook al opgeroepen voor een hooibrand in Wachtebeke (klik hier).

 

UPDATE: Enkele dagen later bezweek het slachtoffer aan haar verwondingen.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.