Opendeurdag brandweer Gent 2008

Op zondag 4 mei 2008 vond de jaarlijkse opendeurdag van  de Gentse brandweer plaats. Het was de tweede editie in de nieuwe kazerne in de Roggestraat. Verschillende voertuigen waren te bezichtigen (waaronder de mobiele commandopost van Brandweer Brussel en het treinstel van Brandweer Zaventem en er werden demonstraties gegeven. Ook voor de kinderen was er heel wat te beleven. Een overzicht van de demonstraties: de reddingshonden, het RED-team (voor reddingen op plaatsen waar het klassieke brandweermateriaal niet kan worden ingezet, bv. grote hoogte of diepte), een brandende frietketel doven en een verkeersongeval met geknelden.

Foto's © FotoTim.be

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.