Ongeval Heirweg Moerbeke-Waas

Dinsdagavond 7 juni 2011 kwamen twee voertuigen met elkaar in aanrijding op het kruispunt van de Heirweg en de Groenstraat. Daarbij vielen drie lichtgewonden

Op de Heirweg, vlak voor de plaats waar een hekken werd geplaatst met een verbodsteken om verder te rijden op deze weg – enkel plaatselijk verkeer is toegelaten – wegens de werkzaamheden in de richting van Stekene, botsten  twee voertuigen op elkaar.

Deze aanrijding had evenwel niets te maken met het feit dat daar ook een wegversmalling werd geplaatst – waar enkele weken geleden trouwens een zware aanrijding plaatsvond – maar wel met het feit dat de bestuurder, komende uit de richting Moerbeke, naar links moest uitwijken om voorbij het hekken te rijden en daarbij de auto, komende uit de Groenstraat, te laat opmerkte.

De brandweerkorpsen van Stekene en Zelzate kwamen ter plaatse omdat men vreesde dat er slachtoffers gekneld zaten in een van de voertuigen. Uiteindelijk werden drie personen met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: nieuwsblad.be

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.